Over Inge

Docent Critical Alignment Yoga 

Critical Alignment Yoga Age+

Mindful Alignment Yoga

Inge geeft les sinds 2014.

Na haar klassieke hatha yoga docenten opleiding is Inge zich gaan verdiepen en opleiden in Critical Alignent Yoga oftewel CAY. CAY verenigt voor Inge de fysieke medische wetten met meditatieve en mindful stromingen in yoga. Een goed onderbouwde en nuchtere vorm van yoga.

Op geheel eigen wijze geeft zij vorm aan de Critical Alignment Yoga (CAY). Haar lessen kenmerken zich door de opbouw vanuit de CAY methodiek die overgaat in een Flow van asana's.  Met haar passie voor CAY en Mindfulnes blijft Inge zich verdiepen in de fysieke-anatomische kant van yoga in relatie tot de mentale-spirituele kant.


"Yoga ontwikkelt de eigen Innerlijke Kracht en kan helen, veranderen en zelfs oplossen.

Mijn eerste yoga ervaring was fysiek een hele uitdaging en ondanks mijn pijnklachten (reumatische klachten waarvoor ik dagelijks pijnstillers slikte) ben ik doorgegaan. Yoga raakte mij meteen, ik leerde mijn spieren te ontspannen, mijn energie begon vrijer te stromen, en ik ben fysiek sterk en soepel geworden. Mijn pijn verdween. Tevens ben ik mentaal sterk en positief in het leven gaan staan. Yoga werkt voor mij als een medicijn."


Dat is wat ik wil meegeven in mijn lessen. Je bent niet je pijn, je bent niet de kritiek in je hoofd, Je bent niet je stijve  rug, je bent wel jij.

Ga de uitdaging aan om te durven veranderen in je lijf en in je hoofd. Jij bent!

Begin vandaag met Yoga.

Neem hier contact op met een van onze docenten en start met je eigen yoga ervaring.

Mailen kan natuurlijk ook, sya@yogaenadem.nl, dan doen wij het voor je.